Μέτοχοι και συνεργασίες

Η εταιρία συμμετοχών ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΔΑΜΑΝΤΙΑΔΗΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται στην ελληνική ασφαλιστική αγορά από το 1935. Επί δεκαετίες υπήρξε νόμιμος αντιπρόσωπος στη χώρα μας των εταιριών του ομίλου της AIG.

Σήμερα η εταιρία επικεντρώνεται σε συμμετοχές και επενδύσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η εταιρία διοικείται από τους Νίκο Αδαμαντιάδη και Παύλο Κανελλόπουλο.

Η ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΔΑΜΑΝΤΙΑΔΗΣ Α.Ε. είναι ένας από τους ιδρυτικούς μετόχους της Globalnet Μεσίτες Ασφαλίσεων Ltd. 

 

H AUTOVISION KTEOHellas A.E. είναι η πρώτη και με διαφορά η μεγαλύτερη εταιρία ιδιωτικών ΚΤΕΟ στην Αττική (και στην Ελλάδα). Ιδρύθηκε το 2002 από 3 Μηχανολόγους Μηχανικούς του Πολυτεχνείου, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Μ. Βρετανία και μεγάλη εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Επένδυσε και καινοτόμησε δημιουργώντας ένα νέο πολιτισμό σε μια διαδικασία που δυστυχώς είχε απαξιωθεί στα μάτια των πολιτών. Στα 5 ΚΤΕΟ της εταιρίας εξυπηρετούνται καθημερινά περί τους 700 πελάτες, δείχνοντας την εμπιστοσύνη τους στη συνέπεια και τη συνεχή προσπάθεια παροχής μοναδικών ποιοτικών υπηρεσιών.

Η ΚΤΕΟHellas Α.Ε. είναι ένας από τους ιδρυτικούς μετόχους της Globalnet Μεσίτες Ασφαλίσεων Ltd.

  

 

Η Gras Savoye Willis Hellas δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, με τη συμμετοχή των δύο παγκόσμιων ομίλων, της Gras Savoye και της Willis από το 1971.

Το 2007 η Gras Savoye Willis Hellas εξαγόρασε στη χώρα μας τις εξειδικευμένες εταιρίες μεσιτείας CARGOTRUST και Net Trust, ηγέτες στην ασφάλιση Φορτίων και στις ασφαλίσεις Αστικής Ευθύνης Διαμεταφορέα και Μεταφορέα. Η εταιρία ειδικεύεται στη διαχείριση προγραμμάτων ασφάλισης πολυεθνικών και ελληνικών βιομηχανικών & εμπορικών επιχειρήσεων.

Η Gras Savoye Willis Hellas αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη της Globalnet στον τομέα των ασφάλισης μεγάλων επιχειρήσεων και πρόσβασης σε αγορές του εξωτερικού.