Διοίκηση και στελέχη

Η Ευγενία Καφφετζή διαγράφει μια πορεία πάνω από 30 χρόνια στην ασφαλιστική αγορά μας. Ξεκίνησε την καριέρα της το 1979 στην ΦΟΙΝΙΞ Ασφαλιστική και μετά από 13 χρόνια μεταπήδησε στον κλάδο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης αναλαμβάνοντας το τμήμα πωλήσεων της Ευρωεπενδυτικής Ασφαλιστικών Υπηρεσιών (σήμερα ERB Insurance Brokers), θυγατρικής της EUROBANK.

Το 1999 ανέλαβε τη θέση της Γενικής Διευθύντριας της Executive Insurance Brokers του ομίλου Σφακιανάκη όπου εργάσθηκε επί 13 χρόνια, αναλαμβάνοντας την εταιρία από το ξεκίνημα και αναπτύσσοντάς την σε έναν από τους σημαντικότερους μεσίτες της αγοράς.

Το καλοκαίρι του 2013, ύστερα από μια σύντομη θητεία στην GSW Net Trust Ins. Brokers, με την οποία συνεχίζει να διατηρεί άριστη σχέση συνεργασίας, ανέλαβε την ίδρυση της Globalnet Insurance Brokers Ltd, στην οποία είναι ένας από τους ιδρυτικούς μετόχους και Διευθύνουσα Σύμβουλος.

 

 

 

Η διοίκηση της Globalnet πλαισιώνεται από μια αξιόλογη ομάδα έμπειρων στελεχών αφοσιωμένων στην υποστήριξη των συνεργατών της εταιρίας. 

Ελπίδα Κάργατζη, Γραμματεία Διεύθυνσης & Γενική Γραμματεία 

Ελίνα Ιωάννου, Διεύθυνση Πωλήσεων – Εταιρικές Ασφαλίσεις 

Μαριάννα Ρούσσου, Τεχνική Διεύθυνση – Γενικές Ασφαλίσεις & Ασφαλίσεις Ζωής 

Μαριατερέζα Πλέσσα, Υπεύθυνη Προσωπικών Ασφαλίσεων 

Δώρα Αλεξανδροπούλου, Υπεύθυνη Προσωπικών Ασφαλίσεων 

Ελένη Αντωνοπούλου, Life Operations

Χρήστος Κώστας, Οικονομική Διεύθυνση – Λογιστήριο

Ευαγγελία Κουλιάκη, Λογιστήριο

Γιώργος Καφφετζής, Διεύθυνση Μηχανογράφησης – Υπεύθυνος Συστημάτων