Ασφαλιστικές εταιρίες

Η Globalnet συνεργάζεται με τις περισσότερες αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες της αγοράς. Κριτήριο για τις επιλογές των συνεργασιών μας αποτελεί πρωτίστως η φερεγγυότητα αλλά επίσης η προϊοντική εξειδίκευση, η εμπορική, προμηθειακή και τιμολογιακή πολιτική τους καθώς και η μηχανογραφική υποδομή, η εξυπηρέτηση, η ευελιξία τους και βεβαίως η ταχύτητα διεκπεραίωσης των αποζημιώσεων των ασφαλισμένων.

Γνωρίζουμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία κάθε εταιρίας και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προτείνετε στον πελάτη σας την εταιρία που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του.

Ειδικά για τις ασφαλίσεις αυτοκινήτων, αλλά και για άλλα προϊόντα προσωπικών ασφαλίσεων, μπορείτε μέσω της πλατφόρμας μας να συγκρίνετε τα προγράμματά των συνεργαζόμενων εταιριών και να διεκπεραιώσετε την ασφάλιση - από την προσφορά μέχρι και την εκτύπωση του συμβολαίου - από το δικό σας γραφείο.

Μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα της Globalnet οι συνεργάτες μας έχουν τη δυνατότητα να εκτυπώνουν για τους πελάτες τους συγκριτικούς πίνακες προϊόντων διαφόρων εταιριών και να δημιουργούν αιτήσεις ασφάλισης και συμβόλαια για προσωπικές ασφαλίσεις με αξιοπιστία και ταχύτητα.


Επιλέξτε παρακάτω τον αντίστοιχο σύνδεσμο της ασφαλιστικής εταιρίας ή μεσίτη ασφαλίσεων που σας ενδιαφέρει και μάθετε περισσότερα για αυτήν μέσα από τη δική της ιστοσελίδα.

Allianz

HDI

Cromar

Alpha

Interamerican

DAES

AmTrust

Interasco

Gras Savoye Willis

Atradius

International Life

Karavias & Associates

AXA

Interpartner Assistance

 

AXA PPP

Metlife

 

Bupa

Mondial Assistance

 

DAS

Αιγαίον

 

Elite

ΑΤΕ Ασφαλιστική

 

Enterprise

Εθνική

 

ERGO

Ευρωπαϊκή Πίστη

 

Eurolife

Ευρώπη ΑΕΓΑ

 

Generali

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

 

Groupama

ΜΙΝΕΤΤΑ