Γνώμες & εμπειρίες

Η άποψη των συναδέλφων σας για τη συνεργασία με τη Globalnet μπορεί να σας φανεί χρήσιμη.

 

Ήμουν από τους πρώτους που το 2013 υπέγραψαν σύμβαση με την Globalnet και η κίνησή μου αυτή αποδείχτηκε πολύ χρήσιμη. Το γραφείο μου είναι σχετικά μικρό και βασικά απευθυνόμαστε στην τοπική μας κοινωνία. Η περιοχή μας χτυπήθηκε ιδιαίτερα σκληρά από την κρίση, το ίδιο και το γραφείο μας. Οι καινούργιες δουλειές έχουν περιοριστεί και παλεύουμε να κρατήσουμε τους πελάτες μας με νύχια και με δόντια.

Το αυτοκίνητο αποτελεί σχεδόν το μοναδικό προϊόν που «κινείται» και ο ανταγωνισμός είναι πολύ σκληρός, ιδιαίτερα για εμάς τους «μικρούς». Στην Globalnet βρήκαμε ένα ισχυρό σύμμαχο γιατί μας προσφέρει πολύ περισσότερες εναλλακτικές λύσεις, όχι μόνο για να κρατήσουμε τους πελάτες μας αλλά και για να ανταγωνιστούμε ισότιμα στην αγορά και μάλιστα με καλύτερους όρους από τι θα πετυχαίναμε μόνοι μας από τις ασφαλιστικές .» 

Μαρία Γεωργαρούδη, ασφαλιστικός πράκτορας, Πέραμα Αττικής

 

 

«Το σημαντικότερο κεφάλαιο στη δική μου την επιχείρηση είναι ο προσωπικός χρόνος που έχω στη διάθεσή μου για να εξυπηρετώ τους πελάτες μου και να μεγαλώσω το πελατολόγιο μου. Όταν είδα την παρουσίαση της πλατφόρμας της Globalnet και των εφαρμογών που περιέχει διαπίστωσα ότι μπορώ να κάνω το διαχειριστικό κομμάτι της δουλειάς μου πολύ πιο γρήγορα και οικονομικά και να απελευθερωθώ από πολλές χρονοβόρες διαδικασίες.

Τώρα είμαι πιο οργανωμένος και έχω περισσότερο χρόνο για τους πελάτες μου. Με τη συγκριτική τιμολόγηση που μου παρέχει η πλατφόρμα της Globalnet μπορώ να επιλέγω σε χρόνο ρεκόρ ανάμεσα από τα προϊόντα των μεγαλύτερων εταιριών εκείνα που ταιριάζουν καλύτερα στους πελάτες μου. Με αποτέλεσμα να έχει βελτιωθεί σημαντικά η παραγωγικότητά μου.»    

Νικόλαος Γεωργιάδης, ασφαλιστικός πράκτορας, Άνω Πατήσια, Αθήνα

 

«Αν και σχεδόν με όλους τους πελάτες μας διατηρούμε προσωπικές σχέσεις, σήμερα διαπιστώνουμε ότι αυτό δεν είναι αρκετό. Οι πελάτες μας βομβαρδίζονται συνεχώς από διαφημίσεις για όλο και φθηνότερες ασφάλειες και έχουν δίκιο να ψάχνονται. Κάθε μέρα που περνάει καλούμαστε να επιβεβαιώνουμε ότι τους προσφέρουμε το καλύτερο προϊόν στην φθηνότερη τιμή. Χρειαζόμαστε διαρκή ενημέρωση για τα προγράμματα και τα τιμολόγια που υπάρχουν στην αγορά, ειδικά όταν προσπαθούμε να μην περιοριζόμαστε στις ασφάλειες αυτοκινήτων.

Με την ένταξή μας στην Globalnet νιώθουμε πολύ καλύτερα εξοπλισμένοι κυρίως σε 2 επίπεδα: πρώτον, αποκτήσαμε πρόσβαση στα προϊόντα των περισσότερων ασφαλιστικών εταιριών της αγοράς και μάλιστα με εξαιρετικά ανταγωνιστικά τιμολόγια και προμήθειες και δεύτερον έχουμε δίπλα μας μια εξαιρετική ομάδα, να μας στηρίζει με προθυμία και φιλικότητα στις προσπάθειες μας.»

Σταύρος Χατζησταυράκης, ασφαλιστικός πράκτορας, Λουτράκι Κορινθίας

 

«Η Coverpal δραστηριοποιείται στην ασφαλιστική αγορά από το 2004 αλλά η ασφαλιστική εμπειρία της ομάδας μας ξεκινάει από το 1989. Συνεργαζόμαστε με πολλές ελληνικές και ξένες ασφαλιστικές εταιρίες σε όλους τους κλάδους, αναζητώντας οικονομικά, «ξεκάθαρα» και αξιόπιστα προϊόντα που θα καλύπτουν τις πραγματικές ασφαλιστικές ανάγκες του πελάτη μας. Φροντίζουμε καθημερινά για τη μείωση των ασφάλιστρων και παράλληλα την αναβάθμιση των ασφαλιστικών καλύψεων των πελατών μας.

Με την Globalnet συνεργαζόμαστε γιατί συμπληρώνουμε τη γκάμα των επιλογών μας και επίσης βρίσκουμε τεχνική υποστήριξη σε ιδιόμορφες ασφαλιστικές περιπτώσεις. Αυτό που μας εντυπωσίασε περισσότερο είναι οι ξεκάθαροι και ισότιμοι όροι της συνεργασίας μας καθώς και ο σεβασμός και η προθυμία με την οποία μας αντιμετωπίζουν. Σε συνδυασμό και με το δυνατό υπόβαθρο και την εξαιρετική φήμη των συντελεστών της, η Globalnet αποτελεί για εμάς έναν αξιόπιστο και χρήσιμο σύμμαχο.»

Τάνια Αρβανίτη, ασφαλιστικός σύμβουλος, Μαρούσι Αττικής

 

«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για ανεξάρτητους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές να έχουν έναν ισχυρό μεσίτη τον οποίο θα εμπιστεύονται, και στον οποίο θα μπορούν να βασιστούν για να εναποθέσουν ασφαλιστικές καλύψεις και κινδύνους. Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που η GLOBAL CARE αποφάσισε να συνεργαστεί με τη GLOBALNET. Η τεχνογνωσία της σε ειδικούς κινδύνους και οι σύμβουλοί της είναι σημαντική αρωγή στη διαπραγμάτευση με την υποψήφια προς ασφάλιση επιχείρηση.

Η GLOBAL CARE είναι εταιρεία συμβούλων εξειδικευμένων στον κλάδο ζωής. Για τον λόγο αυτό αφιερώνουμε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μας στην αξιολόγηση των δεδομένων του υποψήφιου ασφαλιζόμενου για την κάλυψη των αναγκών του που αφορούν την υγειονομική του περίθαλψη και τον συνταξιοδοτικό σχεδιασμό. Η GLOBALNET με την ευρεία πλατφόρμα της στη σύγκριση των δεδομένων από το σύνολο των ασφαλιστικών εταιρειών στον κλάδο του αυτοκινήτου, μας απελευθερώνει σημαντικό χρόνο. Εξίσου σημαντικές είναι οι απλές διαδικασίες που ακολουθούνται τόσο για τον υπολογισμό και την αίτηση όσο και για την παράδοση του συμβολαίου στον ασφαλιζόμενο.

Θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην αναφέρω το ανθρώπινο δυναμικό των συνεργατών της GLOBALNET και τη βοήθεια που μας προσφέρεται σε οτιδήποτε προκύψει, όσο και η αμεσότητα απάντησης αλλά και η εξεύρεση λύσης, τα οποία είναι σημαντικά στοιχεία σε μια δυνατή συνεργασία. Φυσικά αυτό δεν θα ήταν εφικτό χωρίς τη συνδρομή και τη καθοδήγηση της κας Καφφετζή, η οποία συνεχίζει και αποδεικνύει ότι ξέρει να δημιουργεί υγιείς εταιρείες.

Είμαστε σίγουροι ότι η GLOBALNET θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στα ασφαλιστικά δρώμενα.»

Κωνσταντίνος Πανούσης, ασφαλιστικός σύμβουλος, Αθήνα

 

«Η Direct+INSURANCE είναι μια εταιρία ασφαλιστικών υπηρεσιών που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο μιας δυναμικής στρατηγικής συνεργασίας με την AUTOVISION KTEOHellas. Η εταιρία δραστηριοποιείται στο χώρο της ασφάλισης αυτοκινήτου και επιδιώκει την παροχή ανταγωνιστικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. ΟΙ υπηρεσίες της εταιρίας είναι προσεκτικά προσανατολισμένες μόνο στους πελάτες της AUTOVISION KTEOHellas και έχουν στόχο να προσφέρουν την πιο ποιοτική αλλά και οικονομική λύση ασφάλισης του αυτοκινήτου τους.

Επιλέξαμε να συνεργαστούμε με την Globalnet γιατί γνωρίζαμε ότι έχει μακρόχρονη εμπειρία στην υποστήριξη δραστηριοτήτων σαν τη δική μας, δηλαδή την ασφαλιστική αξιοποίηση ενός πελατολογίου, όπου μέσα σε περιορισμένο χρόνο πρέπει να κερδίσουμε τον πελάτη ακολουθώντας όλες τις διαδικασίες που προβλέπει η νομοθεσία και δεοντολογία. 

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα της Globalnet αποδείχτηκε το ιδανικό εργαλείο για εμάς, γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε μέσα από μια μεγάλη γκάμα προγραμμάτων και να εκτυπώσουμε για τον υποψήφιο πελάτη μας εναλλακτικές προσφορές με βάση τις πληροφορίες που μας έδωσε, και όλα αυτά μέσα σε ελάχιστα λεπτά, κάτι που είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για το δικό μας τρόπο λειτουργίας.»

Ξενοφών Παράσχος, Γενικός Διευθυντής Direct Plus Insurance, Αθήνα