Συχνές ερωτήσεις

Καθαρές απαντήσεις

 

Τι παραπάνω προσφέρει η Globalnet από τα άλλα δίκτυα;

Αυτό μόνον εσείς θα μπορέσετε να το κρίνετε εφόσον γνωρίσετε τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε. Κυρίως την προσωπική και όχι ανώνυμη εξυπηρέτηση του προσωπικού μας, την αμεσότητα και φιλικότητα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας μας, την τεχνογνωσία των στελεχών μας και, πάνω απ’ όλα, την προθυμία να σταθούμε στην πράξη δίπλα σας, όποτε μας χρειαστείτε. Το μεγάλο «παραπάνω» μας είναι ότι σας αντιμετωπίζουμε σαν ισότιμο επιχειρηματία και όχι σαν έναν ακόμη ‘κωδικό’. 

Σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για μια συνάντηση, όπου θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τα πλεονεκτήματα της συνεργασίας μας.

 

Ασχολείστε κι εσείς -όπως όλοι- κυρίως με τα αυτοκίνητα ή κάνετε και άλλες ασφάλειες;

Δεν υπάρχει σχεδόν κανένα ασφαλιστικό προϊόν που να μην μπορούμε να προσφέρουμε στους συνεργάτες και πελάτες μας. Αν και στην παρούσα συγκυρία η αγορά πράγματι κινείται γύρω από τα αυτοκίνητα και ορισμένες προσωπικές ασφαλίσεις, η Globalnet διαθέτει προϊόντα, τεχνογνωσία και εμπειρία για να καλύψει και τις πλέον εξειδικευμένες ανάγκες και των επιχειρηματικών πελατών σας. Μάλιστα, θέτουμε την εμπειρία και τεχνογνωσία μας στη διάθεσή των συνεργατών μας και τους συνοδεύουμε διακριτικά – εφόσον μας το ζητήσουν – σε ‘ειδικούς’ πελάτες ή πολύπλοκες ασφαλίσεις.

Σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για μια συνάντηση, όπου θα σας ενημερώσουμε πως μπορούμε να σας ενισχύσουμε στις πωλήσεις σας.

 

Αφού ανήκω ήδη σε ένα μεγάλο δίκτυο, γιατί να προσθέσω κι άλλο «μπελά» στο κεφάλι μου;

Πιστεύουμε ότι αν έχετε μέτρο σύγκρισης θα μπορέσετε να αποφασίσετε πραγματικά, αν η συνεργασία μαζί μας είναι ένας πρόσθετος «μπελάς» ή ένα πρόσθετο πλεονέκτημα.

Σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για μια συνάντηση, όπου θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τα οφέλη της συνεργασίας μας.

 

Θα μου δώσετε ψηλές προμήθειες, παρόλο που έχω ακόμα μικρό χαρτοφυλάκιο;

Θεωρούμε ότι η συνεργασία μας αποτελεί μια επιχειρηματική συνέργεια και γι’ αυτό ακολουθούμε μια προσωποποιημένη πολιτική προμηθειών με κάθε συνεργάτη μας, λαμβάνοντας υπόψη τα εμπορικά δεδομένα αλλά και τις προοπτικές της συνεργασίας μας. Γνωρίζουμε ότι επενδύοντας στους συνεργάτες μας, αναπτυσσόμαστε κι εμείς.

Σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για μια συνάντηση, όπου θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά για την εμπορική πολιτική μας.

 

Ποιες δεσμεύσεις θα έχω αν ενταχθώ στο δίκτυό σας;

Το πλαίσιο της σχέσης μας ορίζεται στη σύμβαση συνεργασίας που θα συνυπογράψουμε και στην εμπορική μας πολιτική που το συνοδεύει (παρακαλούμε ανατρέξτε στα αντίστοιχα σημεία της ιστοσελίδας μας). Έχετε ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα να αποχωρήσετε από τη συνεργασία μας, εφόσον έχετε τακτοποιημένες τις οικονομικές κυρίως υποχρεώσεις σας. Πέραν αυτού δεν έχετε καμία άλλη δέσμευση.

Σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για μια συνάντηση, όπου θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τους όρους στη σύμβαση συνεργασίας μας.

 

Μπορώ να δοκιμάσω την πλατφόρμα σας πριν υπογράψω τη σύμβασή συνεργασίας μου;

Ασφαλώς και μπορείτε! Μετά την πρώτη μας συνάντηση, στην οποία θα σας παρουσιάσουμε τον τρόπο λειτουργίας και τα βασικά της πλατφόρμας μας, θα σας αποστείλουμε έναν κωδικό ‘demo’, προκειμένου να «περιηγηθείτε» με την άνεσή σας στην πλατφόρμα μας. Θα μπορέσετε να δοκιμάσετε μόνοι σας τις εύχρηστες εφαρμογές και τα πρακτικά εργαλεία που βρίσκονται στη διάθεσή σας  για να διεκπεραιώνετε τις πωλήσεις και τις καθημερινές εργασίες σας.

Σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για μια συνάντηση, όπου θα σας παρουσιάσουμε τα πλεονεκτήματα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας μας.

 

Αν υπογράψω μαζί σας, θα χάσω τις προμήθειες που δικαιούμαι από το δίκτυο ή την εταιρία που συνεργάζομαι σήμερα; 

Αυτό δεν εξαρτάται από εμάς αλλά από τους όρους της σύμβασης που έχετε υπογράψει μαζί τους. Εμείς θεωρούμε ότι η παραγωγή, οι προμήθειες και οι πελάτες σας, ανήκουν αποκλειστικά σε εσάς και αυτό το κατοχυρώνουμε στις συμβάσεις με τους συνεργάτες μας.

Σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για μια συνάντηση, όπου θα εξετάσουμε μαζί όλες τις πτυχές της συνεργασίας μας.

 

Αν υπογράψω μαζί σας, μπορώ παράλληλα να συνεργάζομαι και με άλλο δίκτυο ή εταιρία;

Από τη δική μας πλευρά, τίποτα δεν σας εμποδίζει! Θα πρέπει βέβαια να προσέξετε τι προβλέπουν γι’ αυτό το θέμα οι συμβάσεις που ενδεχομένως έχετε ήδη έχετε υπογράψει με άλλους. Θα πρέπει επίσης να εκτιμήσετε κατά πόσο σας συμφέρει εμπορικά και διαχειριστικά. Εμείς πιστεύουμε ότι γρήγορα θα διαπιστώσετε, ότι η Globalnet καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο όλο το φάσμα των αναγκών σας.

Σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για μια συνάντηση, όπου θα εξετάσουμε από κοντά όλες τις πτυχές της συνεργασίας μας.

 

Αφού σαν μεσίτες κάνετε και δικές σας απευθείας πωλήσεις σε πελάτες, αυτό δε σημαίνει ότι λειτουργείτε ανταγωνιστικά προς τους συνεργάτες του δικτύου σας;

Όχι βέβαια! Αν το κάναμε, πώς θα μπορούσαμε να σταθούμε απέναντί σας; Απλά, διατηρούμε κι εμείς το δικαίωμα να έχουμε δική μας παραγωγή, αποτέλεσμα της πολυετούς παρουσίας μας στην αγορά. Σε κάθε περίπτωση, δίνουμε προτεραιότητα στις εργασίες των συνεργατών μας και δεν τους ανταγωνιζόμαστε. Επιπρόσθετα είμαστε ίσως η μοναδική εταιρία με δίκτυο διαμεσολαβούντων για τους οποίους έχουμε ειδικά δημιουργήσει εφαρμογές ώστε να κρατούν την εταιρική τους ταυτότητα με την αναγραφή του λογοτύπου και λοιπών εταιρικών τους στοιχείων στα έντυπα που εκτυπώνουν μέσω της πλατφόρμας μας όπως  προσφορά ασφάλισης, έντυπο αναγκών πελάτη αλλά και  σε άλλα  ενημερωτικά έντυπα

Σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για μια συνάντηση, όπου θα σας αναλύσουμε την εμπορική πολιτική μας.

 

Οργανώνετε κι εσείς διαγωνισμούς με ταξίδια ή άλλα κίνητρα για τους συνεργάτες του δικτύου σας, όπως κάνουν άλλα δίκτυα και οι εταιρίες;

Υπάρχει στη σκέψη μας, αλλά θεωρούμε ότι είναι ακόμα νωρίς να προχωρήσουμε σε παρόμοιες ενέργειες. Οι συνεργάτες μας βέβαια, μπορούν να συμμετέχουν – χωρίς να χάνουν κανένα πλεονέκτημα – και μέσω της Globalnet στους διαγωνισμούς των ασφαλιστικών εταιριών, για τους οποίους μάλιστα τους ενημερώνουμε και τους  υποστηρίζουμε.

Σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για μια συνάντηση, όπου θα σας παρουσιάσουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να σας υποστηρίξουμε και στις πωλήσεις σας.