Συνεργασία & αυτονομία

Γνωρίζουμε καλά ότι η ανάπτυξή μας είναι απόλυτα συνδεδεμένη με τη δική σας ανάπτυξη.

 

Έχουμε κάθε συμφέρον να σας υποστηρίξουμε για την αύξηση των πωλήσεών σας και τη μείωση του κόστους λειτουργίας σας ώστε να αναπτυχθεί η επιχείρησή σας και μαζί σας να αναπτυχθούμε κι εμείς

1. Για το λόγο αυτό επενδύσαμε σε ασφαλιστική τεχνογνωσία και τεχνολογικές υποδομές αιχμής που σήμερα αποτελούν μονόδρομο για μια επιτυχημένη  επιχειρηματικότητα στην αγορά μας.

Γνωρίζουμε καλά ότι προϋπόθεση για την επιτυχία της συνεργασίας μας είναι η αλληλοεκτίμηση, η προστιθέμενη αξία που φέρνει η κάθε πλευρά και το αμοιβαίο όφελος.

2. Για το λόγο αυτό προσφέρουμε στους συνεργάτες μας έντιμες συμβάσεις συνεργασίας με διαφανείς όρους και ανταγωνιστικές προμήθειες που διασφαλίζουν πλήρως τα συμφέροντά σας. 

Γνωρίζουμε επίσης - όπως κι εσείς άλλωστε - ότι χωρίς πολλαπλές επιλογές σύγχρονων και πρακτικών προϊόντων, φθηνών τιμολογίων και αξιόπιστου σέρβις δεν αυξάνονται ούτε οι πελάτες ούτε και οι πωλήσεις

3. Για το λόγο αυτό επιλέξαμε και συνάψαμε προνομιακές συμβάσεις με τις περισσότερες αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες της αγοράς μας και μοιραζόμαστε μαζί σας τα πλεονεκτήματα που μας εξασφαλίζουν.

Γνωρίζουμε τέλος, την προστιθέμενη αξία που έχει στην αγορά το καλό όνομα και η ιστορική διαδρομή των συνεργατών μας και κάνουμε κάθε τι για να διαφυλάξουμε την αυτόνομη και ανεξάρτητη παρουσία και λειτουργία τους στην αγορά.

4. Για το λόγο αυτό δίνουμε τη δυνατότητα στους συνεργάτες μας να εκτυπώνουν απευθείας από τη πλατφόρμα μας τα έντυπα που χρειάζονται για τους πελάτες τους με τη δική τους φίρμα και λογότυπο, ώστε οι πελάτες να αναγνωρίζουν τις υπηρεσίες του διαμεσολαβητή που εμπιστεύονται και να ενημερώνονται από τον ίδιο υπεύθυνα και επώνυμα.

Έχετε μόνο να ωφεληθείτε από μία συνάντηση γνωριμίας και να μάθετε περισσότερα για τη συνεργασία που σας προτείνουμε.

 

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για ένα ενημερωτικό ραντεβού!