Οφέλη & ευκαιρίες

Γνωρίζουμε καλά ότι μία συνεργασία μπορεί να πάει μπροστά μόνο όταν κερδίζουν όλοι. Αυτή σας προτείνουμε!

 

  1. Η ευρωστία και η ιστορικά εξαιρετική φήμη του μετοχικού σχήματος της Globalnet σας εξασφαλίζει τη σιγουριά και την αξιοπιστία που ζητάτε.
  2. Η πολύχρονη εμπειρία στην αγορά και η υψηλή τεχνογνωσία της διοίκησης και των στελεχών μας σας προσφέρουν πολύπλευρη υποστήριξη όποτε τη χρειασθείτε.
  3. Με την άρτια οργάνωση, τεχνολογική υποδομή αιχμής και προσωπική εξυπηρέτησή μας αποκτάτε τον σύμμαχο για την ανάπτυξή που αναζητάτε.
  4. Οι αποκλειστικές διαδικτυακές εφαρμογές μας όπως το “Business in a Box”, το “PAYforPRINT” και το "Ηλεκτρονικό Γραφείο“ σας εγγυώνται αποτελεσματικές πωλήσεις, εύκολη διαχείριση και ταχύτατη διεκπεραίωση των καθημερινών εργασιών.
  5. Καθαρές συμβάσεις, ευέλικτη εμπορική πολιτική και ανταγωνιστικές προμήθειες αποτελούν τη στέρεη βάση της συνεργασίας μας.
  6. Η άριστη συνεργασία και σχέση εμπιστοσύνης που διατηρούμε με τις σημαντικότερες ασφαλιστικές εταιρίες σας προσφέρουν το συγκριτικό πλεονέκτημα που χρειάζεστε.
  7. Με πρόσβαση σε μια πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων Ζωής και Γενικών Ασφαλειών είστε πλήρως εξοπλισμένοι για να ανταποκριθείτε στις ανάγκες των πελατών σας.
  8. Επιπλέον, μια σειρά αποκλειστικών πρωτότυπων και έξυπνων  προϊόντων και υπηρεσιών συνεισφέρουν σε πρόσθετη αύξηση των εργασιών σας.
  9. Τα οικονομικά τιμολόγια αυτοκινήτων, κατοικιών, ιατροφαρμακευτικών και άλλων προγραμμάτων που έχουμε εξασφαλίσει σας δίνουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε και τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές σας.
  10. Επιπρόσθετα σας παρέχουμε πρόθυμα τεχνική αλλά και πωλησιακή υποστήριξη σε επιχειρηματικές & ειδικές ασφαλίσεις και σε ιδιαίτερους πελάτες αυξάνοντας τις ευκαιρίες σας στην αγορά.

 

Έχετε μόνο να ωφεληθείτε από μία συνάντηση γνωριμίας και να μάθετε περισσότερα για τη συνεργασία που σας προτείνουμε.

 

 

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για ένα ενημερωτικό ραντεβού!